Over ons

Over ons

De naam van mijn praktijk heb ik gekozen omdat ik mensen wil helpen het leven wat lichter te zien en daarnaast verwijst Lichter ook naar licht werpen op wat nog donker was. Het is een al langer bestaande wens om ooit in een eigen vrijgevestigde praktijk te werken om zo vanuit mijn eigen visie te kunnen bijdragen aan psychische gezondheid, herstel en een zinvolle levensinvulling.

Joris Michels

Mijn naam is Joris Michels, ik ben in 2000 afgestudeerd als psycholoog en heb in 2013 mijn opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Ik heb ervaring opgedaan in de behandeling van mensen met burnoutklachten, lichamelijke klachten, angst- en somberheids- of depressieve klachten. Mijn aanpak kenmerkt zich door een behandeling op maat toegespitst op de klachten, maar ook op de persoon en de hulpvraag. Inmiddels heb ik ervaring met verschillende stromingen binnen de psychologie waaronder cognitieve therapie, gedragstherapie, EMDR, Acceptence en Commitment therapie (ACT) oplossingsgerichte therapie,en schemagerichte therapie. Daarnaast maak ik gebruik van mindfulness, ademoefeningen en runningtherapie als dat past binnen de behandeling. Ik ben lid van LVVP en heb een kwaliteitsstatuut.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard en speel ik trompet. Ik woon in Nijmegen, ben getrouwd en heb twee kinderen.

Tamara Bremer

Vanaf 1 oktober 2023 werkt Tamara Bremer ook bij Praktijk Lichter.

Mijn naam is Tamara Bremer (1975) en vanaf oktober 2023 kunt u ook bij mij terecht voor psychologische behandeling. Ik kan me volledig vinden in de visie en praktijkvoering van Joris Michels. We hebben vaker samengewerkt.

Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en heb ruime ervaring binnen de basis-ggz en met kortdurend behandelen. U kunt met verschillende klachten terecht, zoals (sociale) angst, paniek, trauma en depressie. Door (grote) veranderingen in het leven kunnen psychische klachten ontstaan en patronen last gaan geven. Ik maak gebruik van meerdere kaders, zoals mindfulness, EMDR, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie en lichaamsgericht werken.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik houd van familie, vrienden, wandelen, lekker eten, koken, yoga en mindfulness. Ik ben lid van LVVP en heb een kwaliteitsstatuut.

Big registratie: 79910923325

AGB-code: 94008305